MARI BEACH - Allotment  

Kavros, Grecia
Oaspetii hotelului se pot relaxa langa Marea Egee, hotelul fiind pozitionat la o distanta de doar 100m fata de plaja. Centrul orasului Georgioupoli se afla la 5 km de hotel. Lacul Kournas este situat in apropiere de proprietate, plaja Kalyvaki se afla la o distanta de 4,4 km, iar plaja Episkopi este la o distanta de 3,3 km. Statia de autobuz Dramia se afla la aprox. 5 minute de mers pe jos, Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel
Transport cursa charter OTP – CHQ - OTP
Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
Taxe de aeroport
Asistenta turistica in limba romana
BONUS: Asigurarea medicala si STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de varsta!
BONUS: Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii catre aeroport!
Solicitarea de transfer trebuie mentionata la momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor)

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie oferta fiecarui hotel);
Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare