OBIECTIVE TURISTICE

SALOU

detalii

SALOU

În inima Costa Dorada se află Salou, cea mai importantă destinație turistică din zonă după PortAventura World.

CULTURA

detalii

CULTURA

Costa Dorada a fost istoric un teritoriu locuit de diferite civilizații și astăzi vă puteți bucura de moștenirea culturală extinsă.

REUS

detalii

REUS

Scufundați-vă pe străzile pline de viață ale centrului istoric din Reus, transformate într-un vast centru comercial cu ceva pentru toată lumea, într-unul dintre orașele de frunte pentru diversele mișcări culturale apărute în secolul al XIX-lea.
Parcurgeți străzile orașului și înmuiați vitalitatea exudată de vitrinele clădirilor moderniste de la locul de naștere al popularului arhitect Antoni Gaudí. Completați-vă vacanța PortAventura World cu o vizită la acest imens centru comercial în aer liber, oferind o gamă unică de articole.

ACTIVITATI SPORTIVE

detalii

ACTIVITATI SPORTIVE

Costa Dorada este plină de surprize; mai mult, terenul și climatul său sunt, de asemenea, ideale pentru a oferi vizitatorilor o gamă largă de activități sportive care vor completa vacanța dvs. în această regiune de pe țărmurile Mării Mediterane.Indiferent dacă ești un fan intrudent al canioningului, îți place fiorul de windsurfing, îți plac excursiile sau visează călăritul, pe Costa Dorada descoperi locul ideal pentru a trăi toate aceste aventuri. Vino trekking, navigație, paddle surfing ... Toate în Marea Mediterană.Clima excepțională din această zonă, cu cerul însorit pentru cea mai mare parte a anului, este perfectă pentru toate aceste activități și, de asemenea, golful la unul dintre minunatele sale golfuri sau cursuri Pitch & Putt.