20px
20px

Gardaland
Italia, Gardaland

GARDALAND

ADRENALINE

detalii

ADRENALINE

Printre cele mai populare roller-coastere aflate in zona Adrenaline se numara: Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor.

· Blue Tornado – pe un traseu de 109 metri coasterul te ridica cand cu capul in sus cand cu capul in jos la peste 33 de metri de unde, in curbe amețitoare, ajunge la accelerari de supersonic. Minim 1,20 m inaltime.

· Magic Mountain – este cel mai vechi din parc, are 98 de metri si inaltimea de 30 metri dar face doua looping-uri complete, un dublu tirbuson si o spirala inurcare. Minim 1,20 m inaltime.

· Raptor – este mai nou, din 2011, purtandu-te ametitor din subteran, in paduri, terenuri devastate sau deasupra apei rotindu-te complet de 3 ori pana la gravitatia 0. Minim 1,40 m inaltime.

· Sequoia Adventure - are de asemenea 98 metri inaltime si, intr-un ritm ceva mai lent te coboara cand cu capul in jos, cand la loc de 6 ori. Minim 1,40 m inaltime.

FANTASY

detalii

FANTASY

· Fantasy este zona preferata a celor mici, cu tematica axata pe farmecul povestilor copilariei, aici aflandu-se faimosul “Copac Magic”, cea mai cunoscuta atractie a parcului. Acesta este inalt ca un bloc de 4 etaje si este resedinta lui Prezzemolo, mascota parcului. La subsol va veti bucura de atractiile Mad House.

   Tot aici veti regasi multe atractii foarte distractive, precum:

·  Prezzemolo Land – loc de joaca pentru copii cu topogane cu apa si multea ctivitati

·  Doremi Farm – copii se pot plimba cu un tractor foarte vesel colorat si vor vedea animalele care traiesc intr-o ferma

·  Funny Express – trenulet foarte amuzant

·  Flying Island – te urca pe cer la 50 de metri unde imaginea superba a Lacului Garda se va imbina cu magia parcului pe care-l survoleaza

·  Trans Gardaland Express – un trenulet pe sine ce face ocolul intregului parc la o inaltime de cca. 4 metri

·  Kaffeetassen – canitele ametitoare

·  Caruselul calutilor – clasicul si pitorescul carusel

·   Etc.

ADVENTURE

detalii

ADVENTURE

Pentru iubitorii de aventura recomandam zona Adventure, cu atractiile:

·  Fuga da Atlantida - o atractie cu multa apa si atmosfera de jungla alternand cu ruine antice unde cascadele si valurile se reped la tine de peste tot. Minim 1,20 m inaltime.

· I Corsari – reconstruirea unui sat englezesc, cu un galion spaniol frumos ancorat in port. Adevarata distractie are loc la 14 de metri sub pamant in cala galionului pe unde vei ajunge la barcile care efectueaza o calatorie plina de aventuri in lumea piratilor;

·  Jungle Rapids –un traseu acvatic parcurs la bordul unei plute pe praguri de rau printre ruinele templelor din Birmania, cascade si un vulcan. Minim 1,00 m inaltime;

·  Mammut - un coaster tematic, de familie, a carei atractie este gheata Oceanului Arctic. Este inspirat de o descoperire din anii '40 cand o expeditie de oameni de stiinta (in care te transformi urcand in vagone) in cursul sapaturilor arheologice de la pol, a gasit un exemplar de mamut conservat perfect de frigul arctic. In timpul operatiunilor mamutul se trezeste din somnul milenar fortand oamenii sa scape cu ajutorul trenului polar. Minim 1,10 m inaltime;

· The spectacular 4D Adventure – anul acesta ruland un film legat de Ice Age

CUM AJUNGEM

detalii

CUM AJUNGEM

Cu masina:

A4 MILAN-VENetia
Vi de la  Milano? Iesi la  Peschiera del Garda. O sa gasesti parcul la cativa kilometri de la iesirea din autostrada.Vi de la Venetia? Iesi Sommacampagna sau Peschiera del Garda.

 Cu trenu

Gardaland Park este doar la  2 Km de Gara Peschiera del Garda (Trenord Milan-Brescia-Verona line or Trenitalia Milan-Venice line).
Autobuzul pleca cu jumate de ora inaintea de deschiderea parcului si la jumate de ora dupa inchidere.

Cu avionu:

Bucuresti-Verona Villafranca si Gabriele D'Annunzio aeroport  in Montichiari (Brescia) este la cativa km de  Gardaland Park.