20px

EXCURSII SCOLARE | EXCURSII SENIORI

EXCURSII DE 1 ZI

Alege o excursie in Romania ! Excursii de weekend de 1, 2 sau mai multe zile cu transport autocar, ghid organizator si cazare in hoteluri de 3* stele.

EXCURSII DE 2 ZILE

PELERINAJ PRISLOP LA PARINTELE ARSENIE BOCA

Vizita la Mormantul Parintelui Arsenie Boca

  TRASEU: Drobeta Turnu Severin - Hunedoara - Prislop
   DATA DE PLECARE:  05 iulie 2020   
   Pornim din Drobeta Turnu Severin dimineata, la ora 06:30 și ne indreptam spre Prislop, pe traseul Caransebes – Hunedoara – Prislop. Ajungem la Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, marele nostru duhovnic, care a fost un neîntrecut propovăduitor al cuvântului evanghelic, vizitam ,, grota’’ (pestera) in care a trait Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie.
    Manăstirea Prislop se află la 13 km de Haţeg. De aproape şapte secole, ea reprezintă unul din cele mai importante aşezăminte religioase ortodoxe din Transilvania. Pe lângă frumuseţea şi unicitatea construcţiei bisericeşti, ridicată, prin strădania celor trei mari ctitori (Părintele Nicodim, Domniţa Zamfira şi Părintele Arsenie Boca), Mănăstirea Prislop atrage ca un magnet mii şi mii de credincioşi din întreaga ţară, veniţi aici pentru a înţelege o parte cât de mică din ceea ce a însemnat, şi mai ales, înseamnă încă, spiritul “Sfântului Ardealului”
   Mormântul părintelui Arsenie Boca de la mănăstirea Prislop constituie azi unul din importantele locuri de pelerinaj din țară, în ultimii ani numărul de pelerini veniți pe 28 noiembrie fiind de 30 000 - 40 000 de oameni.
  Servicii incluse:
- transport cu autocar clasificat
- insotitor de grup din partea agentiei

Excursii scolare

Copiii sunt viitorul, dar viitorul depinde şi de educaţia lor

  Excursia scolara ofera posibilitatea elevilor de a-si dezvolta spiritul de prietenie, vointa, disciplina si capacitatile organizatorice.

  Excursia scolara contribuie la largirea cunostintelor teoretice, intregesc efectul instructiv educativ al activitatii didactice, realizand in acest mod, legatura dintre teorie si practica.

  Echipa Hercules Tour organizeaza excursii scolare de 1, 2 sau 3 zile la orice obiective turistice pe care alegeti sa vizitati.
Lunga noastra experienta in lucrul cu copiii va da certitudinea ca reusim sa propunem programe atractive pentru orice grup de orice varsta.Pentru detalii va rog sa ne contactati si vom face programul excursiei impreuna.