20px
20px

DisneyLand
Franta, Paris

Disneyland Paris

DISNEYLAND PARK

detalii

DISNEYLAND PARK

 Disneyland Park: la granita dintre magie si visele devenite realitate, eroii si eroinele din desene aduc la viata povestile de neuitat. Parcul este impartit in cinci landuri (zone): Discoveryland – unde puteti calatori in timp prin Univers; Fantasyland – zona in care povestile care au inspirat desenele animate sunt cuprinse de magie si devin reale; Adventureland – o lume noua, plina de aventuri interesante; Frontierland – unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA – zona in care atmosfera este specifica anului 1900. In acest parc, gasiti numeroase atractii, veti intalni celebrele personaje ale lumii Disney si aveti ocazia sa participati la petrecerile si paradele organizate in fiecare zi, pentru toti vizitatorii.

Walt Disney Studios Park

detalii

Walt Disney Studios Park

Walt Disney Studios Park este structurat intocmai ca un studio de filmari, cu patru sectiuni: Backlot – locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale; Toon Studio – aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney; Production Courtyard – prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena; Front Lot – o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedete sunt numai copiii.

DISNEY VIILAGE

detalii

DISNEY VIILAGE

Disney Village - O data cu lasarea serii, cele doua parcuri isi inchid portile, insa distractia continua in Disney Village. “Oraselul” ofera o multime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie. Nu trebuie sa ratati: showul Buffalo Bill’s Wild West, un spectacol ce aduce in scena atmosfera Vestului Salbatic; Hurricanes Nightclub, discoteca in aer liber unde au acces toti turistii din resort; o vizita la IMAX - sali de cinema cu efecte tridimensionale fascinante; Nex Game Arcade - un spatiu dedicat in totalitate jocurilor, pentru toate varstele; The PanoraMagique Balloon - unul dintre cele mai mari baloane cu aer cald din lume, care poarta turistii deasupra Lacului Disney, pentru o priveliste fermecatoare. Restaurantele si barurile din incinta oraselului ofera produse pentru toate gusturile. Backlot Express Restaurant, La Terasse, Rocket Cafe, Cookie Kitchen, Restaurant des Stars, Agrabah Cafe, Blue Lagoon Restaurant, Pizzeria Bella Notte, Cafe Mickey, McDonald’s si multe alte localuri va asteapta sa le degustati preparatele, in compania personajelor Disney.

CUM AJUNGEM

detalii

CUM AJUNGEM

Cum se ajunge la Disneyland Resort Paris?

Din Paris: cu trenul RER (cca 45 minute)

De la aeroportul Charles de Gaulle:

- VEA Shuttle: biletul se cumpara la fata locului; acest shuttle pleaca la fiecare 20 min, in fiecare zi, facand legatura intre aeroport si hotelurile din interiorul resortului; acest shuttle este usor de recunoscut, fiind inscriptionat cu “VEA Navettes Disneyland Resort Paris”;

- transfer privat: de la 2 pana la 8 persoane;

- cu trenul: linia RER B de la Paris la statia Chatelet si RER A pana la statia Marne la Vallee/Chessy Disneyland Paris, aflata la 2 minute de mers pe jos de parcuri;

- transfer cu trenul – linie directa din aeroport (cca 10 minute).

FASTPASS

detalii

FASTPASS

ECONOMISITI TIMP CU FAST PASS

FASTPASS este un serviciu gratuit, care va permite un acces mult mai convenabil la majoritatea atractiilor din parcurile Disney, reducand timpul de asteptare la coada (in functie de disponibilitate). Puteti obtine doar cate un singur FASTPASS odata. Un alt bilet se poate obtine doar dupa ce biletul anterior a expirat sau a fost folosit. Acesta este valabil doar impreuna cu un bilet pentru parcuri valabil in aceeasi zi. Verificati hartile parcurilor la sosire pentru detalii privind atractiile pentru care se aplica acest serviciu.

Disney Hotel FASTPASS: cand va cazati la un hotel Disneyland, primiti 1 FASTPASS suplimentar pe zi si pe persoana, cu acces direct la culoarul FASTPASS al atractiei alese.

VIP FASTPASS: acces nelimitat la culoarul FASTPASS pentru oaspetii Castle Club, Empire State Club si Disney Suite.

Premium FASTPASS: este un serviciu cu plata, care va ofera acces nelimitat la culoarele FASTPASS; este in functie de disponibilitate si de datele de valabilitate. Acest serviciu se poate cumpara la receptia de la cele 7 hoteluri Disney si din parcurile Disney.

UTILE

detalii

UTILE

In Parcurile Disney:

- se pot inchiria carucioare pentru copii, contra cost

- pentru bebelusi, exista centre de ingrijire a acestora, situate in spatele Studiourilor Walt Disney si in Central Plaza din Disneyland Park

- pentru parintii care doresc sa experimenteze obiective neaccesibile pentru copii, exista serviciul Baby Switch; angajatii Disney va pot oferi mai multe detalii despre acest serviciu, la fata locului.

In hotelurile Disney:

- la sosire, copiii vor primi o insigna pe care o pot purta oricand

- patuturile pentru infanti sunt disponibile la cerere in toate hotelurile

- exista magazine de unde se poate cumpara mancare speciala pentru copii

- toate hotelurile dispun de loc de joaca pentru copii atat in interior, cat si in aer liber

- camerele sunt echipate cu televizoare, unde se pot urmari canale internationale si canale Disney.

PROGRAM

detalii

PROGRAM

Nu este disponibil.

SPECTACOLE

detalii

SPECTACOLE

Sunt mai multe si la intrare poti lua un  ghid  cu ele. Sunt periodice si o chestie bine gandita nu in acelasi timp. Iesi de la unul si in maxim 10 minute poti intra la altul. Ce ti-ar place? Moteurs…Action! O sa ramai uimit cand  intri si o sa  vezi o tribuna de stadion arhiplina! Cascadorii cu masini. Un show de 45 de minute care te lasa cu gura cascata… Apoi Cinemagique – o calatorie interactiva in istoria filmului. O sala mai mare ca cinema Patria, plina, unde esti purtat intr-un show foarte interesant de-a lungul filmelor celebre. Merita! Animagique –  show cu Donald Duck – foarte frumos pentru copii. Armageddon – mmmmnu, frumos. O poveste despre cum s-a facut filmul… Art of Disney Animation – cum se fac desenele. Interesant. Disney Junior si Stitch Live – pentru copii. Specatacolele sunt realizate cu actori profesionisti, in sali foarte mari, dureaza aproximativ 20 de minute, sunt in franceza dar se traduce in engleza/germana/spaniole…si fiecare spectacol in parte are ceva unic si special. Nu le ratati!