20px

CLISURA DUNARI | CAZANELE MICI SI MARI

CLISURA DUNARII

Daca alegeti să explorati Clisura Dunarii pana la Cazanele Marii ale Dunarii din zona Dubova, merita sa vizitati urmatoarele obiective:
⇨ Cazanele Dunării sunt cuprinse între Valea Ogradena și Ogașul Turcului, unde Dunărea străbate cea mai îngustă și cea mai grandioasă zonă a Defileului Dunării. Cazanele Mari (cu o lungime de 3,8 km) sunt despărțite de cele Mici (3,6 km) de bazinetul Dubova.
⇨ Statuia lui Decebal (conducător al Daciei între 87-106), Decebalus Rex, lucrată în stâncă în 1998 sub auspiciile Fundației Europene Iosif Constantin Drăgan. Sculptura este înaltă de 55 m. și lată de 25 m.
⇨ Tabula Traiana, o sculptură în stâncă, făcută de romani pe malul sârb al Dunării, pentru a comemora obstacolele pe care aceștia le-au întâmpinat când au trecut Dunărea în anul 101. Sculptura a fost ridicată deasupra lacului de acumulare Porțile de Fier.
⇨ Peștera Ponicova (sau Gura Ponicovei), la care se poate ajunge fie de pe uscat fie cu barca. Este cea mai mare peșteră de pe teritoriul defileului Dunării (1660m). Se pot admira niște formațiuni impresionante, sala cu Coloane a Marelui Șarpe și Galeria Concreționară fiind doar două galerii care merită văzute.
⇨ Peștera Veterani
⇨ Cetatea Tri Cule, construită în secolul al XV-lea pentru a opri expansiunea otomană, pe malul stâng al Dunării, la 4 km in aval de Svinița. Astăzi ies la iveală de sub valurile Dunării doar două turnuri. Un al 3-lea a fost acoperit integral de apă.

PLATESTE CU VOUCHERE DE VACANTA

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

 

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

 

De ce sa cumperi de la Hercules Tour cu vouchere de vacanta?

·         Iti punem la dispozitie oferte in peste 600 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doresti sa stai intr-un loc

·         Ai la dispozitie mai multe servicii, dintre care poti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achiti integral cu vouchere.

·         Daca platesti cu vouchere de vacanta, beneficiezi de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca ai plati cu bani si iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor.

·         Suntem una dintre companiile de calatorii din Romania, care ofera siguranta si calitate si exista in piata de peste 15 de ani.

 

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

 

·         Vacanta pe litoralul romanesc

·         Un weekend la munte

·         Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa

·         Mini-vacanta in Delta Dunarii

·         Un circuit cultural in Romania

 

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

  

De unde poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

Poti plati cu vouchere de vacanta la sediul Agentiei Hercules Tour

Adresa: Strada Horia, nr. 12 - parter Centru Comercial Decebal, Drobeta Turnu Severin.

 

Parteneri vouchere de vacanta:

 

·         Edenred

·         Cheque Dejeuner Romania

·         Sodexo