20px

CITY BREAK EUROPA

CITY BREAK

Călătorim nu pentru a fugi de viață, ci pentru ca viața să nu ne scape

  Hercules Tour va propune city break-uri in cele mai frumoase orase ale Europei, cu bilet de avion si hotel inclus. In cazul in care doriti o destinatie sau un hotel ce nu se regaseste pe site-ul nostru va rugam sa ne comunicati cererea dumneavoastra si in cel mai scurt timp posibil un agent de turism Hercules Tour va transmite o oferta personalizata.
  City break-ul este potrivit pentru toate varstele, cei tineri se vor bucura de evenimentele si concertele zgomotoase organizate in marile orase, iar seniorii vor aprecia cu siguranta muzeele, cafenelele linistite si restaurantele, plimbarile pe strazile incarcate de istorie si obiectivele turistice impozante. Va recomandam sa urmariti ce evenimente importante vor avea loc in orasele ce urmeaza sa le vizitati, sau sa va organizati deplasarile in functie de concertele preferate, evenimentele sportive sau reprezentatiile la care doriti sa luati parte pentru un city break cat mai reusit. Astfel puteti beneficia de un pachet city break complet - de exemplu, in iunie are loc la Paris turneul de tenis French Open - Roland Garros si puteti combina vizitarea obiectivelor turistice din Paris, cu shopping in vestitele Galerii Lafayette, sa aruncati o privire in vitrina celor de la Chanel pentru a la curent cu ultimele tendinte de moda pariziana, iar intr-una din zile sa vizionati un meci de tenis de calitate din tribunele celebrului Roland Garros.
  Suntem de parere ca un loc trebuie descoperit atat din punct de vedere cultural - vizitare muzee, obiective turistice importante despre care ati citit in prealabil notiunile introductive, participarea la concerte de calitate, spectacole de teatru, opera si opereta, festivaluri de teatru, fotografie si film - cat si din punct de vedere culinar. Alegerea unui restaurant bun in prealabil, inainte de rezervarea sejurului city break, unde sa gustati specialitatile locale, va intipari cu siguranta in minte pentru mult timp un anume loc pe care l-ati vizitat.
  Agentii de turism Hercules Tour va stau la dispozitie pentru consultanta turistica si informatii suplimentare

PLECARI DIN CRAIOVA

- de verificat plecari craiova

oferte speciale

PLECARI DIN TIMISOARA

Phasellus non ultricies nisl, id suscipit augue. Maecenas at enim tristique, posuere nunc sed, vehicula nisi. Curabitur volutpat magna commodo luctus mattis. Maecenas a lacus purus. Aenean varius ligula ante, eget gravida arcu dictum mollis. Morbi euismod id nulla eu dignissim. Quisque eu odio metus. Proin commodo dictum venenatis. Praesent imperdiet, mauris ut sollicitudin rhoncus, ex turpis commodo quam, at accumsan risus purus in turpis. Nam eu ligula ac est interdum mattis. Vestibulum semper id nibh in porta.