20px

CITY BREAK PERSONALIZAT

Londra

Daca mediul urban ti se potriveste cel mai bine, chiar si atunci cand esti in vacanta, atunci trebuie sa alegi un city break pentru urmatoarea evadare din cotidian! Daca pentru tine aventura de vacanta inseamna sa admiri pe repede-inainte arhitectura unui oras, cladirile istorice, muzeele si simbolurile culturale locale sau inseamna sa descoperi stradute laturalnice si sa faci shopping, atunci ai ajuns in locul potrivit. Aici gasesti cele mai bune oferte pentru urmatoarea vacanta!
   Un oras inseamna o destinatie! Pentru un city break ai nevoie doar de un oras care sa te fascineze deja. In cateva zile de vacanta, vei avea timp sa descoperi toate zonele urbane centrale si marginase care te-au atras aici si poate chiar mai mult decat atat. Descopera acel ''je ne sais quoi ''specific unei metropole, intr-un weekend prelungit sau chiar intr-o saptamana!
   Alege orasul care ti se potriveste cel mai bine!
20px

OBIECTIVE TURISTICE

LONDRA

  Desigur, o să vrei să vezi: Buckingham Palace (încearcă să ajungi aici în jurul orei 11:30 ca să vezi cum se schimbă garda), Turnul Londrei, The British Museum (intrarea este gratuită), Big Ben și Parlamentul, Picadilly Circus, Trafalgar Square, Westmister Abbey (acolo unde au loc cununiile regale), Hyde Park, St. Paul’s Chatedral, Covert Garden, The London Eye. Desigur, lista poate continua.
Fă-ți un plan din timp astfel încât să apuci să vezi cât mai multe dintre ele. De asemenea, trebuie să știi că în Londra există sute de muzee și galerii pe care poți să le vezi fără să plătești nimic. Eu îți recomand: National Gallery, Tate Modern, Museum of London, Kensington Gardens, Natural History Museum, Victoria & Albert Museum sau Science Museum.
Desigur există și atracții precum: Sea Life AquariumMadame TussaudsLondon Dungeon sau Shrek’s Adventure, pentru care trebuie să plătești dacă vrei să le vizitezi. Prețurile nu sunt deloc mici, însă există o mulțime de pachete promoționale dintre care poți să optezi, plus oferte pentru grupuri și familii. Sfatul meu este să verifici prețurile și să-ți cumperi bilet online, înainte să ajungi la fața locului. Uneori cozile sunt interminabile.
Nu în ultimul rând și nu concepi un concediu fără măcar câteva ore de plimbare prin magazine, îți recomandam Oxford Street. Este una dintre cele mai populare zone din Londra, iar aici nu o să te plictisești. O să găsești lucruri pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. De asemenea, când vine vorba de magazinele cu prețuri ceva mai piperate… poți să le vizitezi ca pe muzeu. Ai grijă doar să nu strici ceva!
 

vezi mai mult