Select

Hotelul Select se afla amplasat in statiunea balneara Baile Olanesti, la aproximativ 600 m distanta de izvoarele termale. Unitatea de cazare a fost construita in anul 2004, iar cea mai recenta renovare a avut loc in anul 2012. Acest hotel ofera clientilor sai baza de tratament proprie, sauna, serviciu de masaj, piscina in aer liber si receptie deschisa 24 de ore. Totodata, unitatea pune la dispozitia oaspetilor sai internet wireless gratuit disponibil in intreaga cladire, dar si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camera

Tratament:

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Baile Olanesti, sunt recomandate pentru:

 

Reduceri si suplimente

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 14:00-18:00

Check-out: intre orele 07:00-12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.