Roman

Hotelul Roman este situat in orasul Baile Herculane, in judetul Caras-Severin, la numai 500 de metri de cea mai apropiata piscina cu apa termala. Acesta se afla pe malul drept al Cernei, la aproximativ 4 km distanta de gara. Unitatea de cazare este perfecta pentru evenimente festive, intalniri de afaceri sau intre prieteni si vacante de relaxare. Hotelul ofera baza de tratament proprie, piscina cu apa termala si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Tratament:

Apele minerale termale cu rol terapeutic din statiunea Baile Herculane, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Activitati recreative:

Servicii optionale

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 14:00 - 22:00

Check-out: intre orele 07:00 - 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.