Relax

Hotelul Relax este localizat intr-un cadru montan nemaipomenit, in statiunea balneara Sovata, la doar 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac heliotermal din Europa. Statiunea Praid se afla la 12 km, iar localitatea Odorheiu Secuiesc la 48 km distanta de unitatea de cazare. Acest hotel dispune de serviciu de masaj, sali pentru conferinte sau evenimente festive, serviciu de transfer si receptie deschisa 24 de ore. De asemenea, unitatea ofera internet wireless gratuit in toata cladirea, dar si parcare privata gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Sovata, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Reduceri:

Suplimente:

Oferte Speciale

"Active Relax" - 01.07.2018 - 26.08.2018 - 1000 lei/pers./5 nopti

Pachetul include:

 

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 14:00-18:00

Check-out: intre orele 07:00-12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.