O3Zone

Hotelul O3Zone este situat chiar in centrul statiunii Baile Tusnad, orientat spre Stanca Soimilor, la 30 km de Sf. Gheorghe, 60 km de Brasov si 30 km de Miercurea Ciuc. Gara locala se afla la 500 de metri distanta, iar ca obiective turistice aflate in apropiere avem Lacul Ciucas si Lacul Sfanta Ana. Unitatea beneficiaza de baza de tratament, piscina interioara, centru spa & wellness, sauna, serviciu de masaj, sali de conferinta sau petreceri si receptie deschisa 24 de ore. Totodata, hotelul ofera internet wi-fi si prin cabru disponibil in intreaga cladire, dar si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servici masa

Facilitati camere

Tratament:

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Baile Tusnad, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

 

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: pana la ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie sunt acceptate, la cerere, contra cost.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.