Livadia

Hotelul Livadia se afla situat in statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti, in apropierea izvoarelor termale, langa parcul central. Unitatea de cazare dispune de baza de tratament proprie, sala de fitness, sali de conferinta si receptie deschisa 24 de ore. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai internet wireless si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Tratament:

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Baile Olanesti, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 13:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Taxe suplimentare: la sosire, turistii achita 5 lei/pers./sejur taxa igienizare statiune si 5 lei/pers./sejur coplata tratament.