Ialomita

Hotelulul Ialomita este situat in statiunea balneoclimaterica Amara, la aproximativ 7 km de localitatea Slobozia, la 155 km de Delta Dunarii si 140 km de litoralul Marii Negre. Lacul Amara se afla la 20 de metri distanta de proprietate. Unitatea de cazare dispune de baza de tratament proprie, piscina interioara si in aer liber, centru spa & wellness, sauna, sali pentru conferinta sau petreceri, dar si de facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa. Hotelul ofera internet wireless gratuit, dar si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Amara, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

 

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

 

 

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.