Faget

Hotelul Faget este amplasat in statiunea balneoclimaterica Sovata, din judetul Mures, la aproximativ 250 metri distanta de Lacul Ursu. Aceasta unitate de cazare face parte din grupul Danubius Hotels si reprezinta locatia perfecta pentru a petrece o vacanta de relaxare sau refacere, fiind situat intr-o zona linistita inconjurata de copaci si verdeata. Hotelul ofera o sala pentru petreceri sau conferinte, receptie deschisa 24 de ore si posibilitatea tratarii diferitelor afectiuni in cadrul bazei de tratament a hotelului Danubius. Este disponibila parcarea la proprietate, in schimbul unei taxe de 3 euro/zi.

Servicii masa

Facilitati camere

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Sovata, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Reduceri:

Suplimente:

Oferte speciale

Cure balneare la baza de tratament "Lacul-Ursu"

Cura balneara - 100 lei / 5 zile lucratoare / pers.

Cura de recuperare - 380 lei / 10 zile lucratoare / pers.  sau  200 lei / 5 zile lucratoare / pers.

Cura ginecologica - 500 lei / 10 zile lucratoare / pers.  sau  260 lei / 5 zile lucratoare / pers.

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: intre orele 07:00-12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.