Euro Vacanta

Situat in statiunea balneara Slanic Moldova, Hotelul Euro Vacanta reprezinta alegerea perfecta pentru un sejur de odihna sau tratament, vacante cu prietenii sau intalniri de afaceri. Unitatea de cazare ofera facilitati precum: baza de tratament moderna, sala pentru conferinte, simpozioane sau petreceri si piscina interioara. Totodata, hotelul pune la dispozitia clientilor internet wireless gratuit si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camera

Tratament:

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Slanic Moldova, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 13:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.