Dorna

Hotelul Dorna se afla in statiunea baleara ce ii poarta numele, Vatra Dornei, in judetul Suceava. Acest hotel pune la dispozitia oaspetilor sai cele mai moderne facilitati, intr-o atmosfera calda si relaxanta, indiferent de scopul pentru care ii treceti pragul. Hotelul ofera baza de tratament proprie, serviciu de masaj, sala de fitness, sauna, sali pentru conferinte sau petreceri, dar si loc de joaca pentru copii. Unitatea dispune de internet wireless gratuit in toata cladirea si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii:

Tratament

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Vatra Dornei, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 16:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.