Danubius Health Spa Resort Sovata

Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata este amplasat in statiunea balneara Sovata, la numai 200 metri distanta de lacul cu apa sarata Ursu. Unitatea de cazare pune la dispozitia clientilor baza de tratament proprie, centru spa & wellness, piscina interioara, sala de fitness, sauna, baie cu aburi, sali pentru evenimente festive sau conferinte si receptie deschisa 24 de ore. De asemenea, hotelul ofera internet wireless gratuit in toata cladirea, dar si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Sovata, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

 

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: intre orele 07:00-12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.