Danubius Health Spa Resort Bradet

Danubius Health Spa Resort Bradet este situat in statiunea balneara Sovata, in apropierea lacurilor Faget si Ursu. Acesta unitate de cazare este renovata complet si reprezinta varianta ideala pentru un sejur  de odihna sau tratament, dar si pentru intalniri de afaceri. Hotelul ofera posibilitatea efectuarii de tratamente pentru diverse afectiuni in baza de tratament de la Lacul Ursu sau din hotelul Danubius Spa & Resort Sovata. Unitatea dispune de piscina interioara, sauna, spa & centru wellness, sala de fitness, sali pentru evenimente festive sau conferinte, internet wireless gratuit in toata cladirea, dar si  parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Sovata, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

 

 

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 14:00-18:00

Check-out: intre orele 07:00-11:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.