Carol

Hotelul Carol se afla amplasat chiar in centrul statiunii balneare Vatra Dornei, la o distanta de aproximativ 150 m de partiile de schi. Unitatea este situata in imediata apropiere a Cazinoului Dorna, la o mica distanta de gara locala. Hotelul ofera o baza de tratament moderna, jacuzzi, sauna, serviciu de masaj, o teresa de vara si un teren de joaca pentru copii. Internetul de tip wireless este disponibil gratuit in intreaga cladire. Unitatea dispune de parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii:

Tratament

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Vatra Dornei, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Oferte Speciale

"HAI LA BAI" - 750 LEI/pers. -  20.01.2018 - 29.03.2018; 11.04.2018 - 01.07.2018; 01.09.2018 - 20.12.2018

Oferta cuprinde:

*Copiii pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera parintilor, iar pentru masa se achita 137.50 lei pentru intreg sejurul (27.50 lei/zi).

*Copiii peste 12 ani achita pachetul intreg.

 

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 16:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.