Bradul

Hotelul Bradul este pozitionat in statiunea balneoclimaterica Vatra Dornei, in judetul Suceava, intr-o zona linistita, langa parcul localitatii si foarte aproape de partia de schi. Turistii pot lua telescaunul pana in partea de sus a partiei Dealul Negru, care se afla la altitudinea de 1300 metri. Unitatea de cazare dispune de baza de tratament proprie, piscina interioara, solar, sauna, sali pentru conferinte sau evenimente festive si sala de fitness. Parcare este disponibila la hotel, in schimbul unei taxe de 1,20 euro/zi, iar internetul de tip wireless este gratuit in zonele publice ale unitatii.

Servicii masa

Facilitati camere

Tratament

Apele minerale cu rol terapeutic din statiunea Vatra Dornei, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 13:00-22:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.