Boutique Hotel Fabesca

Boutique Hotel Fabesca este localizat in statiunea Sovata, la o distanta de 300 metri de lacul heliotermal Ursu si la 200 metri de centrul statiunii balneoclimaterice. La 10 minute de mers cu masina se afla Salina Praid, iar cel mai apropiat aeroport este cel din Targu Mures, care se afla la 70 km distanta. Unitatea de cazare ofera turistilor diverse facilitati pentru copii, sala pentru conferinte, serviciu de transfer si receptie deschisa 24 de ore. De asemenea, hotelul ofera internet wireless gratuit in toata cladirea, dar si parcare gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Sovata, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

 

 

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 14:00-23:30

Check-out: intre orele 07:00-11:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.