Alunis

Hotelul Alunis se afla situat in statiunea balneoclimaterica Sovata, la doar 100 de metri departare de Lacul Ursu. Aceasta unitate de cazare reprezinta solutia perfecta pentru o vacanta de relaxare sau refacere, dar si pentru intalniri de afaceri. Hotelul dispune de baza de tratament proprie, spa & centru wellness, sauna, sala de fitness, piscina interioara cu apa dulce, dar si cu apa sarata, jacuzzi si sali pentru evenimente festive sau conferinte. Totodata, unitatea pune la dispozitia clientilor sai internet wireless gratuit in toata cladirea, dar si parcare la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Servicii masa

Facilitati camere

Facilitati pentru copii

Tratament

Apele sarate cu rol terapeutic din statiunea Sovata, sunt recomandate pentru:

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Suplimente:

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

 

Termeni si conditii

Check-in: incepand cu ora 14:00

Check-out: pana in ora 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.