Diana Resort

Hotel Diana este situat in orasul Baile Herculane, la doar 3 minute de centrul statiunii.La doar 2 minute de mers pe jos se afla raul Cerna, gara locala este la 3 km, iar lacul Prisaca si baile termale 7 Izvoare se afla la mai putin de 10 minute de mers cu masina. Unitatea de cazare dispune de o sala de fitness, spa si centru wellness, cada cu hidromasaj si piscina interioara. Pentru organizarea numeroaselor tipuri de evenimente sunt puse la dispozitie doua sali de conferinte dotate cu toate echipamentele necesare: conexiune internet wireless, flipchart, video proiector, ecran de proiectie, sistem audio, microfon etc. De asemenea, hotelul ofera internet wi-fi gratuit in zonele publice si parcare gratuita la proprietate.

Servicii masa 

Facilitati camere

Tratament:

Apele minerale termale cu rol terapeutic din statiunea Baile Herculane, sunt recomandate pentru:

 

Reduceri si suplimente

Gratuitati:

Reduceri:

Oferte speciale 

"PASTE 2018" (06.04.2018-09.04.2018) - 660 lei/sejur/pers.

* Tariful pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 -12 ani (fara pat suplimentar) este 345 lei/pers.

* Tariful pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 -12 ani (cu pat suplimentar) este 450 lei/pers.

 

Excursii optionale

Atractii in zona

Obiective turistice:

Activitati recreative:

Servicii optionale

Servicii contra cost:

Termeni si conditii

Check-in: intre orele 16:00 - 18:00

Check-out: intre orele 08:00 - 12:00

Politica de anulare: In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice, el datoreaza agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

Animalele de companie nu sunt acceptate .

Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel biletul de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cardul de sanatate activat si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi achitate la tarif pentru turist neasigurat, iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.